26 November 2018

CEPA EN 16636

Confederation of European Pest Management Associations

H antipest solutions εφαρμόζει το σύστημα EN 16636 (CEPA). Η CEPA είναι η Συνομοσπονδία των Ευρωπαϊκών Ενώσεων Διαχείρισης Παρασίτων (Confederation of European Pest Management Associations) και αντιπροσωπεύει 25 εθνικούς σχετικούς συνδέσμους, με 10.000 βιομηχανίες και επιχειρήσεις. Το CEPA αποτελεί ένα σχήμα πιστοποίησης που πιστοποιεί ότι η εταιρεία μας πληροί τις προϋποθέσεις που πρέπει να έχουν οι επιχειρήσεις διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών, όπως αυτές ορίζονται στο Ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 16636. Βασικές παράμετροι αυτού του προτύπου, είναι η προστασία του περιβάλλοντος, η ελαχιστοποίηση των κινδύνων που δημιουργούνται από την χρήση των εντομοκτόνων και τρωκτικοκτόνων, οι δεξιότητες και οι γνώσεις που πρέπει να διαθέτουν οι επαγγελματίες που εμπλέκονται σε αυτές τις εργασίες.

25 November 2016

Η antipest solutions και στην "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2016"

Η έκθεση "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2016" διοργανώθηκε για πρώτη φορά φέτος στην Βι.Πε. Τρίπολης. Από την ανταπόκριση των επιμελητηρίων της Πελοποννήσου αλλά και από την προσέλευση του κοινού, φαίνεται πως θα γίνει θεσμός στην περιφέρειά μας. Η antipest solutions συμμετείχε με δικό της περίπτερο στην έκθεση. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας επισκέφθηκε και δεσμευόμαστε να έχουμε ακόμα πιο δυναμική παρουσία στο χώρο.

20 April 2015

11η Περιφερειακή Έκθεση ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2015

Η antipest solutions συμμετέχει για τρίτη φορά σε εκθέσεις της Περιφέρειας Πελλοπονήσου, λαμβάνοντας μέρος στην 11η Περιφερειακή Έκθεση ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2015. Η έκθεση λαμβάνει χώρα στο κτίριο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας (Παραλιακή οδός Ναυπλίου-Ν. Κίου) από τις 6 έως 10 Μάη 2015. Σας περιμένουμε στο περίπτερο Νο 32 να γνωριστούμε από κοντά και να σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες μας και τις καινοτόμες δράσεις μας.

18 October 2014

Έξαρση τρωκτικών

Το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί τρομερά μεγάλη έξαρση τρωκτικών σε όλους τους χώρους (οικίες, επαγγελματικούς χώρους, αγροτικές εγκαταστάσεις, κλπ) είτε από ποντίκια αλλά και από αρουραίους. Σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί και δαγκώματα από τα τρωκτικά σε ανθρώπους. Η έξαρση αυτή συνεχίζεται αδιάκοπα για ενάμιση περίπου μήνα και υπολογίζουμε πως θα συνεχιστεί για όσο το επιτρέπουν οι ευνοϊκές καιρικές συνθήκες. Στην συντριπτική πλειοψηφία των επισκέψεών μας, οι πελάτες μας προσπάθησαν να δώσουν μόνοι τους λύση αλλά ..... μάταια.

05 May 2014

Η antipest στο 8ο Αρκαδικό Πανόραμα

Η εταιρεία μας συμμετέχει στο 8ο Αρκαδικό Πανόραμα που λαμβάνει μέρος από 2 έως 7 Μαΐου 2014 στην ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης. Θα σας περιμένουμε στο περίπτερο Νο 93.

10 February 2014

Προβληματισμός για το Diabrotica virgifera Le Conte

Προβληματισμός επικρατεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση όπως και στην Ελλάδα για την εμφάνιση και τις ζημιές που προκαλεί τόσο στο ίδιο το φυτό όσο και στους καρπούς του καλαμποκιού, ένα κολεόπτερο με τη λατινική ονομασία Diabrotica virgifera Le Conte. Στο Υ.Π.Α.Α.Τ. έχει σημάνει συναγερμός και επιστούν ιδιαίτερη προσοχή σε όσους ασχολούνται τόσο με την καλλιέργεια, όσο και με την αποθήκευση του προϊόντος. Μέχρι στιγμής το κυριότερο πρόβλημα εντοπίζεται στη Βόρεια Ιταλία και στις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας.

22 January 2014

Έντονη δραστηριότητα κουνουπιών

Έντονη είναι η δραστηριότητα των κουνουπιών κατά τόπους στο νομό Αργολίδας (Δαλαμανάρα Άργους, Δρέπανο Ναυπλίου, Κοιλάδα Ερμιονίδας), κάτι που δε συμβαίνει συχνά τέοια εποχή. Μάλλον το φαινόμενο οφείλεται στις υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες οι οποίες σε μερικές περιπτώσεις υπερβαίνουν τους 20ο Κελσίου.

13 February 2013

νέο είδος τρωκτικού "Glis glis"

  1. Παρατηρήθηκε και στη χώρα μας το νέο είδος τρωκτικού "Glis glis". Μπορείτε να κάνετε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο twitter για περισσότερες λεπτομέρειες.

10 March 2012

Έντονα προβλήματα από την παρουσία ερπετών

Έντονα προβλήματα από την παρουσία ερπετών (τις περισσότερες φορές δηλητηριώδη) σε περιαστικές περιοχές αλλά και εντός της πόλης του Άργους. Την φετινή χρονιά η ύπαρξη ερπετών είναι αρκετά έντονη από αρκετά νωρίς (αρχές Μαρτίου).

15 June 2011

κουνούπι "Ασιατικός Τίγρης"

Επίσημα δραστηριοποιείται πλέον και στη χώρα μας το κουνούπι "Ασιατικός Τίγρης" το οποίο έχει εδραιωθεί στους περισσότερους νομούς. Υπάρχουν δε περιπτώσεις όπως έχουμε παρατηρήσει όπου το συγκεκριμένο είδος κουνουπιού, έχει "πάρει τη θέση" των υπόλοιπων ειδών που συνηθίζαμε να συναντάμε. Είναι πιο "επιθετικό" και πετάει με μεγάλη ευκολία και την ημέρα.